Winkelcentrum Kopermolen

Soort: Utiliteitsbouw – verbouw
Ontwerp: 2017 – 2018
Realisatie: 2018 – 2019

In opdracht van Van der Vorm Vastgoed ontwierp Freyr een vernieuwde winkelcentrumpassage van Winkelcentrum de Kopermolen in Leiden.

De bestaande zaagtandvormige passage was onoverzichtelijk en door gebruik van kunststof kozijnen esthetisch gedateerd. De jaren ’70 zigzagvorm is nu een rechte, brede passage met een lange zichtlijn.
De kunststof kozijnen zijn vervangen voor aluminium puien en het staal is omkleed met Movingui hout voor een warme, tijdloze uitstraling.

Ten tijde van de verbouwing van de passage zijn de meeste winkels in de betreffende passage intern ook verbouwd. De entree die aansluit op de verbouwde passage heeft een facelift gekregen door het toepassen van hout, schilderwerk en een nieuwe schuifdeur.

Terug naar HOMEMeer UTILITEITSBOUW