Transformatie bedrijfspand te Alphen aan den Rijn

Soort: Woningbouw – verbouw
Ontwerp: 2015 (inclusief wijzigen bestemmingsplan)
Realisatie: 2015 – 2016

Het voormalige bedrijfspand van Koetsier is gekocht door een Alphense familie, wie Freyr heeft gevraagd het donkere, lange pand aan te pakken. Wij hebben een ontwerp gemaakt wat een flink stuk is ingekort, zodat er meer tuin ontstaat; de achtergevel krijgt een vierseizoenenpui met doorloop naar de veranda, en de woonkamer en keuken worden gescheiden door een prachtige doorkijkhaard.

De nieuwe dakopbouw wordt straks bewoond door opa (met eigen woonkamer, keuken, badkamer, slaapkamer en terras), in het midden een grote vide met zicht vanuit de werkkamer. De ouderslaapkamer met 2 inloopkasten zit aan de voorzijde en op zolder slapen de kinderen.

Terug naar HOMEMeer VERBOUW